miercuri, 7 iunie 2017

Split

            Cu o seara inainte de a pleca in vacanta am ales ca film de vizionat pe Split , auzind in trecut cate ceva despre el, insa nu mare lucru. Am ocupat un loc comod in pat am pornit playerul Kodi si am dat drumul la film.
             Pe parcursul primelor minute am inceput incet, incet sa imi dau seama despre ce este actiunea si anume depre un tip Kevin care are mai multe personalitati mai exact 23 care stiu una de existenta celeilalte, dar care doar cateva au dreptul sa preia controlul. In cele din urma trei dintre personalitati preiau controlul si rapesc trei adolescente nevinovate. 
            Mi-a placut faptul ca prin puterea de convingere corpul uman poate sa aiba anumite abilitati care pot chiar depasi limitele umane, asa cum sa inatamplat prin aparitia celei de 24-a personalitate, bestia, care era mai mare mai puternic avea un corp mai rezistent care depasea orice soldat bine antrenat. 
              Dupa aparitia bestiei acesta are ca scop sa ucida pe cine este impur adica pe cei care nu au suferit de-a lungul vietii lor, astfel ca doua dintre adolesecnte sunt ucise cu o cruzime demna de filme horror, iar cand sa o omoare pe cea de-a treia observa ca aceasta are mai multe semne pe corp dovedind astfel ca a suferit in copilarie. 
               Adolescenta scapa, cele trei Bestia scapa , Iar controlul lui Kevin il au tot cele trei personalitati, bestia apare doar cand ele vor sa dovedeasca de ce sunt in stare si sa convinga lumea de xistenta lor. 
               Consider ca o sa mai urmeze si o continuare dat fiind faptul ca la finalul filmului apare si Bruce Willis. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...