sâmbătă, 14 aprilie 2012

Sistemul de operare perfect

         Cum as vrea/vedea eu sistemul de operare perfect.
         Personal sistemul de operare perfect ar fi acela care ar permite interactionarea cu acesta, ceva de genu Iron man in care Stark purta convorbiri complexe cu PC-ul sau (sistemul de operare).
         Exista niste tentative din partea IOS si Android si anume Siri si Iris dar e mult pana departe.Acestea nu sunt decat niste aplicati mai evoluate pentru smartphone-uri .Pana si vechiul meu telefon nokia poate primi cateva comenzi simple  pe care le avea inscrise in codul acesteia.
         Siri si Iris pot purta conversati simple si asculta niste comenzi dar totul este programat nu este o discutie libera limbajul folosit de aceste aplicat este prea stintific.
         Eu as vrea mai mult sa poate vorbi singur (ca un prieten virtual) sa nu mai fie nevoie de instalare vreodata de sistem,instalare de programe ,antivirusi totul sa fie integrat si sa poate evolua singur asta in si functie de ce faci tu pe internet.

         Sunt multe filme in care un sistem/virus evolueaza singur si incearca sa preia contrulul omeniri dar sa fim seriosi asta e posibil doar in filme.
         Acest sistem sa fie prezent pe toate electronicele din casa si anume PC, Laptop, Smartphone, Tableta, televizor chiar si cuptor cu microunde,frigider etc.
         Sa te trezesti dimineata si sa te intampine o voce alesa de tine pentru sistem care sa te intrebe ce vrei sa  fa ci (sa deschida televizorul ).
         Ok poate ultima parte este prea SF si exista versiuni ale acesteia in casele viitorului.,dar un PC care sa primeasca comenzi  gen cauta ..., intra in joc X,  deschide melodia X, deschide aplicatia X, ajuta-ma sa fac...., asta ar putea fi realizabil in viitorul apropiat.
        Sa nu mai existe atatea variante de sisteme de operare  gen windows linux(ubuntu ,linux mint) IOS
sa se termine odatra cu rivalitatea dintre ele sa isi uneasca fortele si sa creeza sistemul de operare perfect astfel cred ca toti am avea de castigat chiar daca nu ar mai fi concurenta produsul finit ar fi perfect si nu ar mai avea nevoie de inbunatatiri pe baza proverbului romanesc "unde sunt multi puterea creste"
         Astept ziua in care un astfel de sistem de operare sa fie creeat.

         Rubrica de comentarei va apartine sa va spuneti parerea de cum ati vrea voi sa fie sistemul de operare perfect,deasemenea puteti veni cu sugesti de ce ati vrea sa vedeti/sa fac pe acest site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...