vineri, 9 iunie 2017

Simona Halep - Roland Garros

                Simona Halep, mandria Romaniei in prezent are sansa sambata sa castige primul sau grand slam, respectiv turneul ei favorit Roland Garros, si sa devina numarul 1 mondial WTA. Ar fi al doilea roman dupa Nastase care ajunge numarul 1 in clasament. 
               Dupa doua victorii muncite prima cea cu Svitolina E. dupa ce cea din urma a avut minge de meci, Halep a revenit si a castigat in decisiv cu 6-0, iar cea de-a doua cu Pliskova Ka. tot in trei seturi, cea din urma avand si aceasta posibilitatea daca ajungea in finala sa devina numarul 1 wta. Desi Halep de-a lungul timpului a avut scaderi de forma, iar atunci romani se grabeau sa o critice si sa zica ca nu are stofa de numarul 1, iata ca Halep le-a dovedit ca nu este asa, ca este o fata serioasa care munceste mult petru a fi unde este acum in postura de a castiga Roland Garros si de a ajunge numarul 1. 

             In finala de sambata o va intalni pe lituaniana Ostapenko J.. Sunt destul de optimist ca Halep isi va atinge obiectivul si asa cum sarbi au iesit in strada cand Djokovic Novak a castigat Roland Garros si roamni sa iese in strada si sa se bucure alaturi de Simona Halep.
           Si sa fim seriosi in ce spor individual si de asa mare impact cum este tenisul mai suntem noi roamni numarul 1, ar fi o performanta incredibila.
            Meciul va fi transmis de Eurosoprt sambata 10.06.2017 ora 16:00
              Hai Simona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...