duminică, 28 mai 2017

Review laptop Asus X554LJ

              La inceputul lui ianuarie 2016 m-am hotarat sa devin mobil si sa cumpar un laptop, dupa o mai mica sau mai mare cautare si o serie de review-uri,  m-am decis asupra unui laptop asus X554lj achzitiont al pretul de 1670 lei. A sosit dupa cateva zile , am instalat windows 10 si am intrat in programul windows insider. Pentru ce fac eu pe el, respectiv net, youtube, muzica , si jocuri din windows store este foarte suficient, filmele le vad la un tv conectat la pc prin hdmi, si nici youtube nu pre privesc la laptop intrucat am luat si un chromecast intre timp.
             Dar cum eu vreau sa stiu ca are resurse, pe langa cei 4 gb de ram am mail luat o placuta de 4 gb pe care am montat-o singur. Dar probabil dupa prea multe instalari de widows fiind in insider, a cedat Hdd-ul dupa 10 luni de utilizare, si toate datele mele s-au pierdut, am facut ce trebuia facut l-am trimis la garantie, recunosc cu probleme deoarece fiind in perioada black friday curierul a sosit greu, foarte greu. Intr-un final a venit, am instalat dinou windows 10 am intrat, iar in insider, pana cand a aparut creators update si am decis sa iau o pauza de la insider.
             Laptopul functioneaza corect, bateria tine ca la inceput, doarece sunt si foarte atent , bateria nefiind detasabila, nu stau cu ea la incarcat dupa ce ajunge la 100 la 100 si nici nu il folosesc pe baterie cnd este sub 30 la 100.Probabil dupa ce trec cei doi ani de garantie am sa instalez un SDD in locul hardului, iar hardul am sa il montez intr-un adaptor in lacasul unde ar fi trebuit sa fie DVDrw.
              Configuratia este, cpu intel i3 5010u la 2,1 ghz, 8 gb ram, Intel HD 5500 si Nvidia 920m, 500gb memorie si un display HD.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu