miercuri, 16 noiembrie 2016

Cum se sting led-urile de la laptop

                 Nevoie de ajutor, cei mai multi dintre noi avem acasa un laptop indiferent de marca pe care il folosim in fiecare zi. Nu de putine ori nu ami dam shutdown la laptop si preferam sa inchidem capacul astfel laptop-ul intrand in sleep, toate bune si frumoase , cand vrem sa pornim laptopul doar ridicam capacul si laptop-ul porneste instant din sesiunea in care l-am lasat, insa pe mine, nu stiu daca si pe voi, ma enerveaza foarte tare faptul ca atunci cand inchid capacul si intra in sleep un led ma notifica din 5 in 5 secunde cu o luminita. 
               Asa ca va intreb pe voi daca cunoasteti vreo metoda softwere sau hardwere pentru a stinge permanent acel led.Am cautat si incercat mai multe metode din control panel si chiar din bios si nu am reusit, tot ce am gasit a fost ca sa opresc laptop-ul sa intre in sleep iar in bios am gasit doar sa opresc laptopul sa porneasca atunci cand ridic capacu, in rest nimic folositor. 

              Daca cunoasteti vreo metoda abia astept sa o incerc, asa ca nu ezitati sa o scrieti in rubrica de comentari. 
              Precizez faptul ca am un lapop ASUS.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...