duminică, 15 septembrie 2013

Ultrabook vs tableta


        Se apropie sarbatorile de iarna si muli dintre noi intentioneaza sa isi faca sau sa faca un cadou si ce poate fi mai frumos decat un gadget de ultima generatie , dar ce sa fie un ultrabook sau o tableta.
         Alegerea depinde in mare parte de gusturile fiecaruia si de muncile la care va fi supus produsul, daca vrei o portabilitate mai mare, si o utilizare moderata doar pentru navigare pe internet, si jucarea unora din multitudinile de jocurii si aplicatii din Google Play, dar daca doriti o putere mare de procesare, intr-un produs foarte bine finisat, un aspect superb, si posibilitatea de a juca jocurii cu grafica de invidiat atunci un ultraboook este tot ce va puteati dorii acesta finnd foarte portabil.

         La urma urmei un ultrabook este o tableta cu tastatura hard cu o putere imensa de procesare folosind cele mai noi produse intel.
        Un avantaj al tabletei este multitudinea de dimensiuni la care poate fi achizitioneaza si de ce nu pretul care se intinde de la 500 lei la 3000 lei pe cand ultrabook-urile au preturile destul de ridicate.
        Automomia , ambele produse sunt optimizate sa consume cat mai putin, aceasta variind in functie de ce faceti pe el un joc va consuma mai mult decat o simpla navigare pe net.
        Nu pot sa va spun ce sa achizitionati, aceasta alegere depinde de voi si daca doriti sa faceti cadou un astfel de produs tineti cont si de varsta celui caruia i-o veti da.
         Ideal ar fi sa aveti ambele produse , lucru pe care multi dintre noi nu si-l permit.
        Tableta este foarte usor de folosit paa si de cei mai tineri, Androidul fiind un sistem userfrendly, pe cand majoritatea ultrabook-urilor folosec Windows 8, un sistem destul de cunoscut dar totusi mai sunt persoane care intampina greutati in utilizarea acestuia, desi in ultima perioada au aparut si tablete cu windows 8 la bord acestea sunt intr-un numar foarte mic fata de cele pe Android.
        Google Play ofera pentru tablete cele mai variate aplicatii care va fac viata mai usoara, aplicati care nu pot fi instalate pe windows.

        Recomandarile mele sunt
  • Pentru tableta Google Nexus 7 cu procesor Quad-Core 1.5GHz, 7", IPS, 2GB DDR3, 32GB, Wi-Fi, 4G, Bluetooth 4.0, Android 4.3 JellyBean si il puteti achizitiona de aici
  • Pentru ultrabook Sony VAIO SVP1321X9EB.EE9 cu procesor Intel® CoreTM i7-4500U 1.80GHz, Haswell, 4GB, SSD 128GB, Intel® HD Graphics si il puteti achizitiona de aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...