duminică, 26 mai 2013

Instalare jocuri si aplicati in browser-ul Google Chrome.

  Instalare jocuri si aplicati in browser-ul Google Chrome.


           Dupa cum bine se stie Google Chrome este unul dintre cele mai folosite browsere asta datorita faptului ca este foarte rapid si ofera o siguranta sporita fata de alte browsere dar si din cauza faptului ca are o multitudine de jocuri, aplicati si extensi care pot fi instalate foarte simplu din magazinul de aplicatii (Store).
          In acest tutorial am sa va arat cum puteti instala un joc in Google Chrome.

           1. Pentru inceput trebuie sa va conectati cu userul si parola voastra google. Daca nu aveti un cont il puteti face foarte usor apasand pe butonul Inregistreaza-te.


           2.Apoi apasaam CTRL+T pentru a se deschide o fila noua (sau orice alta cale pentru a deschide fila noua). Dupa care dam click pe Store.            3.In casuta de cautare scriem numele jocului sau aplicatiei cautate (in cazul meu tetris). Din rezultate alegem jocul cautat si dam Adauga in chrome.

           4. Dupa ce am dat adauga in chrome in fereastra nou deschisa apasam Adauga si asteptam ca jocul sa se instaleze.           5 .Dupa ce sa instalat vom observa in Fila noua ca aplicatia are o scurtatura si dand click pe aceasta se va lansa si vom putea sa ne jucam direct din browser.


             Asta este tot , foarte simplu.
             Pentru dezinstalarea aplicatiei dam click dreapta pe scuratatura din fila noua si dam eliminati din chrome.


        Succes.
        Pentru nelamuriri va astept la rubrica de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu