vineri, 21 septembrie 2012

Placa video face diferenta

                                                          Unde e problema...(la procesor nu este)

          Cu toti am observat faptul ca unele filmulete merg sacadat pe youtube si asta mai ales cand vrem sa le vedem la 720p sau chiar 1080p, problema nu este la procesor ci de cele mai multe ori la placa video.
          Adica....
          Cei care au un procesor dual core achizitionat cu 2,3 ani in urma nu este neaparat sa faceti un upgrade la procesor ,dar daca vreti sa va jucati cele mai noi jocuri (nu la detali maxime) o placa video noua va face diferenta intr-un mod care va va surprinde placut.
          O placa video (HD7850,,GT560) alaturi de un intel dual core va va multumi mai mult decat ati crede.
          Desigur cu toti ne dorim un intel i5/i7 , dar nu toti avem bani sa ne cumparam de aceea sfatul meu este sa luati o placa video noua si de ce nu inca o placuta de 2 GB RAM si cam atat.

          Pentru a vedea ce punctaj are procesorul de pe PC-ul vostru este suficient sa il cautati aici daca are peste 1500 credeti-ma este foarte bine,iar unul peste 2000 va mai tine cel putin 2 ani,asta daca nu cumva sunteti un impatimit al celor mai noi jocuri.
          Ghid...
          Recomandarile mele sunt:HD 7850 si  GT 560 TI .
          Aceste placi alaturi de un monitor LED/LCD 22' FULL HD veti avea parte de o experienta la PC pe care mai inainte il considerati depasit.
          Recomandare monitor LED samsung .


    Va astept la rubrica de comentarii sa dezbatem cele scrise mai sus, dar si pentru a va spune eventualele probleme pe care le-ati intampinat in utilizarea de zi cu zi a PC-ului, indiferent daca folositi windows sau ubuntu.