luni, 26 martie 2012

Iphone 5

       The New Iphone in toata splendoare pacat ca e doar un concept.
       Asa cum acum cateva zile am prezentat o serie de concepte pentru samsung galaxy s3 a venit si randul si viitorului produs al celor de la apple si anume iphone 5
      ADR studio a publicat un concept iphone 5
       Dupa cum se observa in imagini acesta are un ecran retina mai mare poate 4.6' sau 4.5' cu o rezolutie HD 1280X720 sau mai mare.
        Si dupa cum spun creatorii conceptului acesta are nu unu nu doau ci trei ecrane retin unul in partea superioara a ecranului servind pentru notificari, informati sistem etc ,unul in partea inferioara derept Dock (lansator de aplicatii) si unul in partea central ca descktop.
       Acest concept iphone foloseste o carcasa unibody din aluminiu.
       Acesta ar urma sa fi dotat cu un procesor Quad core de 1.5GHz cu chipset A6 si ruland ultima versiune de IOS adica IOS6  si o camera principala de 12MP insotita de un secundara de 2MP.

        Dupa mine acest concept arata foarte bine desi ma surprinde putin dimensiunea mare a ecranului fata de generatiile precedete fapt care ar pute fi un soc pentru fani iphone desi nu cred ca acest lucru ii va opri sa il achizitioneze.
        La fel ca la rivalul sau pana la data lansari or sa mai apara multe concepte, ramane de vazut cum va arata nu putem decat sa ne inarmam cu rabdare si sa asteptam.
        Ce parere aveti voi despre acest concept si in ce masura credeti ce acesta este posibil sa fie pus in practica ?
        Alte concepte iphone 5:

        Parerea dar si sugesti despre ce ati vrea sa vedeti pe acest site o puteti face la rubrica de comentarii unde va astept cu placere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evolutia Porsche 911 in imagini

Eu sunt un fan al marcii Porsche, in special al autoturismelor in doua usi de la acestia. Desi design-ul emblematicului Porsche 911 nu a s...